Na Žitnjaku otvoren City Center One East, Bandić prerezao vrpcu

Bez autora
Mar 29 2012

City Center One East otvoren je danas u podne na Žitnjaku, a posebni program u povodu početka poslovanja na istoku grada trajat će sve do nedjelje. Svilenu žutu vrpcu simbolično su prerezali investitor Wolfgang Kaufmann i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, dok su se stotine građana okupile ispred novog centra kupnje i zabave već prije službenog otvaranja. City Center One East broji više od 100 lokala, trgovina, kafića i zabavnih sadržaja, a posebno veseli brojka od oko 1800 novih radnih mjesta koje su građani Zagreba pronašli u novom trgovačkom centru.

Na Žitnjaku otvoren City Center One East, Bandić prerezao vrpcuCity Center One East otvoren je danas u podne na Žitnjaku, a posebni program u povodu početka poslovanja na istoku grada trajat će sve do nedjelje.

Svilenu žutu vrpcu simbolično su prerezali investitor Wolfgang Kaufmann i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, dok su se stotine građana okupile ispred novog centra kupnje i zabave već prije službenog otvaranja.

City Center One East broji više od 100 lokala, trgovina, kafića i zabavnih sadržaja, a posebno veseli brojka od oko 1800 novih radnih mjesta koje su građani Zagreba pronašli u novom trgovačkom centru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik